Emma Jäntti

Näyttelijä ja esiintyjä taustaa Emmalta löytyy lapsesta lähtien useiden eri produktioiden yhteydestä ja viimeisimmät roolit Emma on tehnyt TV-sarjassa Salatut Elämät, jossa hän näytteli mielisairaalanhoitajan roolia sekä viihdeohjelmassa 1001 Rikua, jossa hän teki työvoimatoimistonvirkailijan roolin.  Koulutukseltaan Emma on tv-tuotannon media-assistentti ja  kulttuurituotannon opiskelija, jonka lisäksi hän on kouluttautunut juontajaksi ja AD-mainosmalli.  Laaja-alaisen osaamisen takeena on, että saat varmasti tekijän, joka hoitaa keikan kuin keikan ammattitaidolla alusta loppuun. 

Juontajana hän on työskennellyt jo useamman vuoden ajan ja kokemusta on kertynyt useista eri tyylisistä tapahtumista aina baarivisailuista Lenningrad cowboysien konserttikiertueen juontamiseen.

Emma on juontajana selkeä ja positiivista palautetta on tullut miellyttävästä ja uskottavasta äänestä sekä hyvästä artikulaatiosta. Hänestä saa osaavan ja asiallisen juontajan esimerkiksi gaalailtaan, kauppakeskus- tai yritystapahtumaan. Energisyyden ja räväkkyytensä ansioista Emma sopii toisaalta myös bändikeikoille tai vaikka rocki konserttiin!

Emma itse kuvailee olevansa positiivisella asenteella varustettu nainen, joka elää jokaista hetkeä täysillä. ”Me eletään täällä vain kerran, joten otetaan siitä tässä ja nyt kaikki irti. Kun elämälle hymyilee, se hymyilee sulle takasin”.

Koulutus; TV-tuotannon media,assistentti ja Juontaja ja AD-mainosmalli koulutus opiskelee nyt; kulttuurituotanto

– Juontaja

– Tuotannot mm. tapahtumatuotannot

– Näyttelijä ; Lapsesta asti näytellyt. Kokemusta eri tyylisistä rooleista ja tilanteista. Näyttelijätaustan ansioista helppo mukautua myös erityylisiin juontorooleihin. Tekee myös esim. soluttautumis keikkoja (voit lukea siitä lisää täältä http://www.emmajantti.com/blog/piilotettu-nyttelij-tositilanteessa-ht  )

– Pr-edustukset

-Isoimmat keikat on ollut Lenningrad Cowboys and Russian air force choir Red X-mas konserttikiertueen avajais- ja päätöskonsertti. Kuopiossa yleisöä n.2500 ja Jyväskylässä yleisöä n. 3000

-Yritystapahtumat kuen; pikkujoulut esim S-ryhmä yleisiöä n.2000

ja Outotec OY:n pikkujoulut

-Bändikeikat,
-gaala-illat,
– kauppakeskustapahtumat,
-Tuusulan taiteiden yö,
-Yksityistilaisuudet kuten häät
-Vuoden 2014 Stadin slangin bamlaaja