Emma Jäntti

Emma Jäntti on juontamisen ammattilainen, joka hoitaa tilaisuuden kuin tilaisuuden varmalla ja vakaalla otteella. Hän hallitsee erinomaisesti niin pienet kuin suuretkin yleisöt ja on kuin kala vedessä äkillisestikin muuttuvissa tilanteissa. Juontajana Emma on energinen ja valoisa. Hän on saanut erityisen paljon hyvää palautetta tummasta äänestään, jota on kuvailtu vakuuttavaksi ja miellyttäväksi kuunnella. Palautetta on tullut myös Emman innostavasta ja miellyttävästä energiasta, jolla hän luo tapahtumaan lämmintä ja tunnelmaa.

Emma toimii myös lastentapahtumien juontajana, joiden vetäminen vaatii aivan omanlaistansa osaamista; lapset rakastavat hassuttelua ja hupsuttelua! Näyttelijätaustansa ansiosta Emma hyppää vaivatta lasten tapahtumien juontajaksi ja saattaapa mukaan lavalle päästä myös käsinukke tai keppihevonen.

Emmalla on kokemusta mm. avoimista yleisötapahtumista, yksityistilaisuuksista, kauppakeskustapahtumista, gaaloista, keskustelujen fasilitoinneista, kirkkokonserteista, Open mic -tapahtumista, karaoken sekä erilaisten pelien vetämisestä, radiosta, TV:stä kuin virtuaalisista stream tapahtumistakin. Hän tietää kuinka saada luotua yleisölle viihtyisä tunnelma, vaikka se tapahtuisikin virtuaalisia viestimiä hyödyntäen. Juonnettuja tilaisuuksia tällä naisella on takanaan toista tuhatta.

Viestinnän ammattilaisena Emma osaa muotoilla juontoteksteistä sellaiset, jotka luovat positiivisia mielikuvia Sinun yrityksestäsi, brändistäsi tai tuotteestasi. Hän markkinoi tapahtumaanne myös omissa somekanavissaan. Emmasta saa tarvittaessa apua tuotantoon ja markkinointiin juontojen ohessa.

”Kiitos Emmalle joka tekee juontajan työtä todella ammattimaisesti, ja samaan aikaan täydellä sydämellä.”

-Musapäivä -tapahtuman tuottaja

”Emmalla on upea kyky rohkaista ihmisiä kokeilemaan itselleen uusia asioita ja toteuttamaan itseään. Hän tekee sen tavalla, josta välittyy aito halu, innostus sekä vilpitön myötäeläminen. Emma todella elää mukana ja saa tuntemaan, että jokaisen lahja on tervetullut!”

-Tapahtuman osallistuja

”Emma on ammattitaitoinen, monipuolinen ja mukaansatempaava juontaja, joka hyppää vaikka vauhdissa mukaan tuotantoon, kuin tuotantoon. Emman kanssa työnteko on sujuvaa ja helppoa.”

-Iida Salonen, Keravan kaupungin kulttuurituottaja