Ira Hammermann

Ira Hammermann on toiminut erilaisissa juontotehtävissä jo yli 25 vuoden ajan. Hän on luotsannut TV:n suoria ja nauhoitettuja viihde- ja keskusteluohjelmia (viimeksi Toivomus-keskusteluohjelmasarjassa Yle Teema& Fem -kanavalla vuodesta 2018 ja Yle TV1:ssä vuodesta 2021) sekä moderoinut lukuisia kongresseja, seminaareja ja muita yritystilaisuuksia.

Hyvän kielitaitonsa ansiosta Ira on ollut kysytty juontaja, moderoija ja paneelikeskustelujen vetäjä useissa kansainvälisissä kongresseissa ym. tapahtumissa. Hän on on huolellisesti asioihin perehtyvä ammattilainen, johon voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Hänellä on erittäin laaja yleissivistys ja hän on nopea oppimaan uutta, olipa kyseessä sitten IT-teknologia, lääketiede, ilmastokysymykset, politiikka, urheilu, hyvinvointi tai taide. Ira omaa vahvan kyvyn hahmottaa suuriakin asiakokonaisuuksia ja hän on taitava reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Luonteeltaan hän on avoin, iloinen ja innostava.

Ira Hammermannin kanssa yhteistyötä tehneet tahot kiittävät häntä ennen kaikkea siitä, ettei hänen puolestaan tarvitse koskaan jännittää. Hän on luottopelaaja, joka omaksuu tilaajayrityksen arvomaailman nopeasti ja jonka kanssa on aina ilo työskennellä.

Kielitaito:

Ira on täysin kaksikielinen ja puhuu lisäksi sujuvasti englantia sekä auttavasti ranskaa.