Janne Porkka

Janne Porkka on suosittu monipuolinen viihdyttäjä joka takaa satojen tv-esiintymisten ja livekeikkojen kokemuksella sekä ammattitaidolla tilaisuutesi onnistumisen.

  • JUONTAJA: Ei ole olemassa pientä keikaa vaan isoja onnistumisia. Harjannostajaisista ja merkkipäivistä gaalailtoihin: Janne ottaa heti tilanteen haltuunsa ja luo välittömän tunnelman.
    juontaja-/kuuluttajatehtävät. Yleisö tulee paikalle viihtyäkseen. Tämän Janne on oppinut satojen keikkojen kokemuksella. Positiivisuus ja tilanteeseen sopiva huumori toimivat aina. Samoin yllätyksellisyys. Juhliakin on monenlaisia. Suuria gaaloja ja yritysjuhlia, perhetapahtumia, harjannostajaisia.
  • IMITAATTORI: Jannen mukana juhliisi saapuu kuokkimaan tunnettuja suomalaisia persoonia, joiden tarve avautua saa yleisön nauramaan. Janne Porkka on kiertänyt Suomea 30 vuotta seuranaan tasavallan presidentit, poliitikot, kulttuuripersoonat, huippu-urheilijat ja aina ajankohtaiset turhat julkkikset, jotka hallitsevat myös tilaisuuden insidejutut.
  • KOOMIKKO: Aina ajankohtainen stand-up tarkastelee satiirilla aikamme ilmiöitä, itseironiaa unohtamatta. Harva viihdyttäjä pystyy showssaan yhdistämään taidolla imitaation ja ajassa kiinni olevan stand-up komiikan. Esiintymistilanne on aina ainutkertainen tapahtuma, jossa tilanteet muuttuvat ja yllätyksiäkin tapahtuu.
  • SEREMONIAMESTARI: Janne on alusta alkaen mukana suunnittelemassa juhlasi, jotta sinä voit tilaisuuden tullen keskittyä olennaiseen: seurustelemaan ja pitämään hauskaa. Onnistunutta tapahtumaa edeltää aina tarkka ennakkosuunnittelu. Jannen vuosien kokemus erilaisista tilaisuuksista auttaa sinua suunnittelemaan juhlasi niin, ettei tunnelma hetkeksikään herpaannu.

Referenssit

  • Lähes 1600 Onnenpyöräjaksoa ja kuusi vuotta Tangomarkkinoilla. TV-lähetyksiä elävän yleisön edessä.
  • Janne on vuosien aikana juontanut mm. Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Turussa, Nordic Business forum tapahtuman Jyväskylässä, Presidentti ehdokkaiden isoja vaalitilaisuuksia ympäri suomen, lukuisia yritysjuhlia, satoja yksityistilaisuuksia, rock-ja iskelmäfestareita.

Kielitaito

englanti, suomi