Johannes Malkamäki

Johannes Malkamäki yhdistää juontajana vahvan englanninkielen taidon, tieteellisen koulutuksen ja modernin taikuuden. Johannes juontaa yritystilaisuuksia ja asiantuntijatilaisuuksia suomeksi ja nativiia vastaavalla englanninkielellä.

Johannes on juontajana rento ja uskottava. Hän syventyy tapahtuman olemukseen yhdessä asiakkaan kanssa ja välittää sen viestin vakuuttavasti ja viihdyttävästi.

Usein Johannes yhdistää juontoihin koomista taikuutta ja mentalismia, jolloin tilaisuudesta saadaan rento, mukaansatempaava ja mieleenpainuva. Hänellä on monien satojen keikkojen ja yli kymmenen vuoden kokemuksen tuoma luja ammattitaito yritystilaisuuksissa esiintymisestä.

Lääketieteellisen bioteknologian korkeakoulutus antaa Johannekselle valmiuden luotsata haastaviakin asiantuntijatilaisuuksia.

Johanneksen juontotehtäviä ovat olleet mm. Enterprise Europe Network event, Health100 – kansainvälinen terveysalan vaikuttajien tapahtuma, Finnovations by Takeda and Helsinki Business Hub, Valtakunnallinen AMK-päivä, Uusi Teollisuus messut, JAMK Hakijan päivä, CGI:n Ratkaisuja -illallisgaala, Conaxess Trade 60v, Optofidelity 16v, Katepal 70v, CSC 50v.

Lisäksi Johannes on esiintynyt monien yritysten tilaisuuksissa, joihin lukeutuvat mm. Nordea, Cargotec, Valmet, Visma, Avant, Elisa, Algol, HOK-Elanto, LähiTapiola, OP-Pohjola, Reima, Skanska, CGI, NoHo, Parker, EY, YIT, KoneCranes ja Puma Finland.

Linkki Johanneksen juontopromovideoon: https://youtu.be/3OJhP3P_hfM

Linkki Johanneksen shown ja lähitaikuuden promoon: https://youtu.be/HST0_KqKzUA