Lorenz Backman

Lorenz ”Lore” Backman on koulutukseltaan näyttelijäntyön maisteri ja toiminut viimeiset yksitoista vuotta päätoimisesti juontajana. Hän on tuttu useista television prime time-ohjelmista; mm. Huuma, Biisikärpänen, Mitä tuli tehtyä ja Adoptoidut.
Lore on myös häikäisevä luennoitsija, joka saa kännykät pysymään taskuissa. Hulvattomat esimerkit omasta elämästä saavat yleisön tirskumaan ja seuraavassa hetkessä hiljentymään tiukan asiaosaamisen edessä.
Lorenz on käynyt lukuisia koulutuksia ja kursseja esiintymisrohkeuden, työhyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämiseksi. Takana on mm. työnohjausta, NLP-kursseja ja mentor-opiskelua. Lore ammentaa luennoissaan omista kokemuksista ja kasvuprosesseista harvinaisella avoimuudella ja rohkeudella.

Kehonkielen merkitys kommunikaatiotilanteissa on noussut yhdeksi pääteemoista Loren luennoissa. Harva tietää, että kaikesta kommunikoinnista kehonkielen osuus on ylivoimaisesti suurin. ”Mitä enemmän olemme tietoisia kehonviesteistä, sitä paremmin menestymme elämässä.” Kahdeksan vuotta Kansallisoopperan balettikoulussa, näyttelijäntyönkoulutus ja kiinnostus ihmispsyykkeeseen takaavat syväsukelluksen kehon psykofysiikkaan ja sen merkitykseen vuorovaikutuksessa. Konkreettiset esimerkit ja hauskan tarinat tosielämästä takaavat viihdyttävän asiapaketin, mikä muuttaa täysin tavan nähdä muut ihmiset.

Aiheita ovat mm:

  • Työhyvinvointi
  • Kehonkieli vuorovaikutuksessa
  • Uskalla olla oma itsesi
  • Vapaudu jännittämisestä

 

Positiivisella kehonkielellä parempiin tuloksiin

Kehonkielen osuus kaikesta kommunikaatiosta on ylivoimaisesti suurin. Tunteet ja ajatukset näkyvät kehossa vaikkei sitä haluaisi.

Mitä enemmän osaat lukea kehonviestejä, sitä paremmin tiedät, mitä toinen todella ajattelee ja tuntee ja pääset parempiin tuloksiin töissä, ihmissuhteissa ja kotona.

Opi lukemaan kehonkieltä -luento antaa sinulle välineet lukea todellisia ajatuksia puheen takana.

Opit myös vaikuttamaan positiivisesti toisen mielentilaan, vain kehonkieltä muuttamalla.

Käyttämällä positiivista kehonkieltä, sinusta pidetään enemmän ja sinuun luotetaan. Kun sinuun luotetaan, teet enemmän kauppaa myyntitilanteessa ja saat ideasi paremmin läpi.

Konkreettiset esimerkit ja hauskat tarinat tosielämästä takaavat viihdyttävän asiapaketin, mikä muuttaa täysin tavan nähdä muut ihmiset.

Esiintymisvalmiudet

  • juontaja-/kuuluttajatehtävät
  • moderaattori
  • luennot

Referenssit

Umpimähkä, TV2, v. 2004
Huuma, MTV3, v. 2005-09
Biisikärpänen, MTV3, v. 2010-11
Talent Suomi, Nelonen v. 2012
Mitä tuli tehtyä, Nelonen, v. 2012-14
Dancing on ice, Nelonen, v.. 2013
Rakkauden FAQ, Nelonen v. 2014
Adoptoidut, Nelonen v. 2015

Juontajana radio Novalla 2011-12
Näyttelijänä tv -sarjoissa ja teatterissa

 

Kielitaito

englanti, ruotsi, suomi