Mirita Saxberg

Viidentoista vuoden esiintymiskokemuksella Mirita on säkenöivä ja sanavalmis juontaja, joka pitää huolen siitä että tilaisuudessa ihan oikeasti viihdytään. Mirita on tilannetajuinen tapahtumamarkkinoinnin monitoiminainen ja näppärä emäntä edustustilaisuuksissa. Hän on myös yrittäjätaustainen PR‐kouluttaja ja luennoi elävästi puheviestinnästä ja arkipäivän esiintymistaidosta vaikka yritysasiakkaille. Muuntautumiskyky pitää mimmin raikkaana persoonana, jonka kohtaamisesta jää hyvä mieli. Tämä aurinkoinen ammattilainen osaa puhua suoraan paitsi livenä, myös kameran edessä.

(Photoraphy by Tiina Mickelsson)

Esiintymisvalmiudet

  • juontaja-/kuuluttajatehtävät
  • peli/visa/leikki
  • malli-, konsulentti- ja esittelytehtävät
  • luento/esitelmä

Referenssit

TV‐esiintymisiä, mainosmallin töitä (mm. Keiju 2011, Musiikkitalo/YLE 2011, goSaimaa 2009, Retki‐lehti, Zovirax 2007-2009, Eniro 2006)
Kilpailijana SubTV Baari 2006 sekä MTV3 MeKastelijat 1997
Satoja promootioita ja myynninedistämisiä (PR-alan yrittäjänä 2006-2010)
Puheviestinnän luentoja ja PR‐koulutusta (mm. HEO/Tapahtumatuotanto)
Juontoja gaaloissa, juhlissa, kauppakeskuksissa, seminaareissa, messuilla ja lukuisissa yritystapahtumissa 2005‐2012: mm. Ericsson, IBM, Digia, Teboil, Suunto, Outotec, Nokia, Siemens, Fazer, Metroauto, Volkswagen, Oriola, Valio, Securitas, Metso, Loreal, Golfpiste, Pernod Ricard, Ruisrock 2006/Koff, Eurooppa‐päivä 2008, KAIKU‐gaala 2010, Kauppakeskukset Lippulaiva, Kamppi/Anttila, Radio Energy/EF‐Kielimatkat Road Show, Lukiolaisten Liitto, Bensiinikauppiaiden liitto, WSOY/SanomaPro, Tjäreborg, Rautia, Hartwall, Suomen Messut…
FirmaRock-finaali 2012

Kielitaito

englanti, ruotsi, suomi